Wat wij doen

Bij GEWOON geloven we in mogelijkheden. Geen hoge drempels en ingewikkelde procedures, maar actief samen aan de slag en gewoon gaan. We nemen je als mens serieus en helpen je om verder te komen. Wat ons anders maakt, is dat we af willen van de etiketten, want we zijn allemaal gelijk. We binden ons daarom ook niet aan een methode, maar ondervinden gaandeweg wat jou het beste helpt. Wat we wel zeker weten? Als je bij ons komt, dan gá je ervoor.

#GEWOONSANDRA

Sandra Soepboer-Paulussen (1985) besluit na haar jarenlange ervaring in de zorg als psycholoog de opleiding tot Profile Dynamics consultant te volgen. Met deze opleiding op zak, zet Sandra de drijfveren analyse in om drijfveren van mensen te analyseren. “Ik merk dat zorg en coaching vaak gericht is op gesprekken en dat de link naar de praktijk mist. Voor mij is de drijfveren analyse een eyeopener en ook herkenbaar. Ik leerde vanuit de kern anders te kijken, niet alleen naar een ander, maar ook naar mijzelf. 

Lees verder over de drijfverenanalyse >

#GEWOONDANIELLE

Daniëlle Rubingh (1968) is sinds 2007 polyenergetisch therapeut, sinds 2015 gelicenseerd individueel coach en groepstrainer. Uniek aan de hartcoherentie bij GEWOON is Daniëlle’s benadering vanuit verschillende disciplines. Bij een behandeling Hartcoherentie komt er altijd een vorm van Polyenergetische therapie om de hoek kijken, dat samen een mix van disciplines als hypnotherapie, regressietherapie, energetische therapie en lichaamswerk, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en verbale en non-verbale communicatie vormt.

Lees verder over hartcoherentie >

#GEWOONGERT-JAN

Gert-Jan Bakker (1987) is runningtherapeut en werkt daarnaast als hulpverlener in de zorg. Door zijn jarenlange ervaringen in de zorg, onderwijs en sport op hoog niveau heeft Gert-Jan een brede ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. 

Lees verder over de runningtherapie >

#GEWOONMARIJKE

Marijke Postma (1986) is orthopedagoog en heeft haar basisaantekening orthopedagogische Diagnostiek in 2019 behaald. Deze moeder van drie kinderen weet als geen ander waar ouder kind interactie écht om draait. Met een GZ-psycholoog aan haar arm, bewaakt Marijke de zorglijn en doet ze altijd haar best om een situatie of gedrag om te buigen naar iets positiefs.

Lees verder over diagnostiek >

#GEWOONINGRID

Ingrid Dollee (1965) is na veel omzwervingen via commerciële dienstverlening, vakbond FNV, mediator en  reintegratiecoach  in de zorg beland, waar zij naast haar rol als ambulant begeleider ook gespecialiseerd is in het helpen van mensen op het gebied van diversiteit en gender. De laatste vijf jaar is Ingrid de informatiecoördinator voor de lhbtqi gemeenschap binnen Nederland en Friesland en is zij ervaringsdeskundige op het gebied van diversiteit en gender.

Lees verder over gender diversiteit >

#GEWOONMARIANNE

Samen met GZ-psycholoog Marianne (1955) ga je aan de slag als je wel wat mentale hulp kunt gebruiken. We zorgen dat je er weer helemaal bovenop komt. Marianne helpt je bij klachten als stress, angst en somberheid. Hoe we helpen, bekijken we samen met jou. Zo krijg je altijd de behandeling die het beste past. Marianne krijgt van haar cliënten vaak terug dat zij zich door haar gesterkt voelen. “Ik ben heel bevlogen en gedreven en vind niets of niemand gek!”

Lees verder over GZ psycholoog >

#GEWOONDAVID

David Hiemstra (1995) is sinds 2018 gecertificeerd Rots en Water trainer. Naast het trainerschap heeft hij veel ervaring opgedaan in het groepswerken met bewoners binnen Rondomzorg die te kampen hadden met verschillende vormen van problemen in hun leven. David omschrijft zijn rol als trainer en begeleider dat hij mensen juist daarmee probeert te helpen, waar zij zelf op dat moment niet uitkomen. “Mensen die mijn trainingen volgen, typeren mij als rustig. Ze ervaren dat ze door mij écht gezien worden.”

Lees verder over rots en water >

Ga ervoor!

Adres

Zuidvliet 646, Leeuwarden