#RUNNINGTHERAPIE

Runningtherapie is doen. Sportkleding aan, lekker naar buiten en gewoon gaan! Samen met Gert-Jan Bakker kom je in beweging en je zult merken: je bent misschien dan wel lichamelijk bezig, maar het effect in je hoofd merk je direct.  

RUNNINGTHERAPIE IS DOEN

#PraktijkGewoon

Buitengewoon actief!

Samen een blokje om of misschien wel meer dan dat; tijdens de runningtherapie bepaal jij je eigen flow. Trainer en coach Gert-Jan rent met je mee. Het is heus niet zo dat je uitvoerig in gesprek gaat tijdens het rennen en we gaan je ook niet trainen tot hardloper. Runningtherapie heeft vooral te maken met fysiek bezig zijn om stress, zorgen en somberheid uit je lijf te krijgen. Runningtherapie kan worden ingezet bij uiteenlopende psychische problemen en klachten, maar ook als je (nog) geen klachten hebt en voor jezelf een betere balans wil tussen arbeid (inspanning, sport, werk) en rust (herstel, ontspanning) is runningtherapie gewoon iets voor jou.  

Runningtherapie kent zoveel voordelen!

In een oriënterend gesprek maken we samen de balans op hoe je startsituatie eruitziet. Vervolgens maken we een plan waarin staat welke doelen je wilt halen. Gedurende 6 of 12 weken loop je één keer per week onder begeleiding hard. Dit kan individueel of in een kleine groep. Naast de begeleide training ga je zelf ook 1, liefst 2 keer per week (hard)lopen. De voortgang wordt bijgehouden in een hardlooplogboek/de app. Aan het eind van de 6 of 12 weken stellen we samen vast welke vooruitgang is geboekt en of dit in overeenstemming is met je persoonlijke doelen. 

Over de coach

Gert-Jan Bakker is running therapeut en werkt daarnaast als hulpverlener in de zorg. Door zijn jarenlange ervaringen in de zorg, onderwijs en sport op hoog niveau heeft Gert-Jan een brede ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. 

Het werken in de sociale sectoren vraagt soms veel van je. In de afgelopen jaren heb ik zelf ontdekt dat hardlopen voor mij een manier is geworden om, om te kunnen gaan met stress en spanning. Met mij krijg je een coach die in staat is om je te motiveren, iemand die duidelijk is in zijn communicatie en doelgericht werkt en aansluit bij jouw wensen.

Gewoon doen! >

Ga ervoor!

Adres

Zuidvliet 646, Leeuwarden