#ROTSENWATER

De training Rots en Water is er voor jou als je het lastig vindt om voor jezelf op te komen, je grenzen aan te geven of over je heen te laten lopen. Het is een middel dat je communicatief sterker maakt en wordt gegeven door gecertificeerd trainer David Hiemstra. Wil jij je weer stevig voelen? Weerbaar en vol zelfvertrouwen? Gewoon doen!

IK VOEL MIJ TROTS EN DAPPER

#PraktijkGewoon

Gewoon stevig in je schoenen

Rots en Water training is bedoeld voor mensen, jong en oud, die het lastig vinden om in hun kracht te staan. Het is een training waarin het thema weerbaarheid centraal staat. Je gaat dan ook fysiek aan de slag om je eigen weerbaarheid daadwerkelijk te kunnen voelen, want wat gebeurt er met je als iemand voelbaar te dichtbij je staat? Precies; je helt naar achteren en dat betekent dat jouw grens daarin overschreden wordt. De training Rots en Water helpt je om assertief om te gaan met het aangeven van je grens, het maakt je dus communicatief sterker.

Je flikt het gewoon!

De Rots en Water training bestaat uit meerdere bijeenkomsten. We starten met het duidelijk in kaart brengen van de dingen waar je tegenaan loopt en waar we samen aan gaan werken. Deze vooropgestelde doelen behandelen we gedurende de hele training. Afhankelijk van je hulpvraag wordt er een trainingsplan opgesteld met hierin je doelen. Hiervan uit kijken we hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Dit kan verschillen van 8 tot 16 bijeenkomsten en indien nodig meer. Soms kan het zo zijn dat je eerst individueel start en later, als je dat zelf wil, je vaardigheden in groepsverband gaat oefenen. De training kan dus zowel individueel als groepsgericht zijn. We sluiten je training af met het doorslaan van een stuk hout; hoe gaaf; Je flikt het gewoon!

Over de coach

David Hiemstra (1995) is sinds 2018 gecertificeerd Rots en Water trainer. Naast het trainerschap heeft hij veel ervaring opgedaan in het groepswerken met bewoners binnen Rondomzorg die te kampen hadden met verschillende vormen van problemen in hun leven. In zijn werk en trainingen staat de hulpvraag van de mensen centraal. David omschrijft zijn rol als trainer en begeleider dat hij mensen juist daarmee probeert te helpen, waar zij zelf op dat moment niet uitkomen. “Mensen die mijn trainingen volgen, typeren mij als rustig. Ze ervaren dat ze door mij écht gezien worden.”

Gedurende zijn jeugd heeft David zelf in zijn thuissituatie ervaren dat je niet altijd invloed hebt op hoe een ander met jou omgaat, maar dat je wel invloed hebt op hoe jij op een ander reageert. “Mijn kracht ligt dan ook in het uitgaan van eigen kracht, het motiveren vanuit eigen referentiekader en ervaringen. Rots en Water is een manier om je eigen kracht te leren (her)kennen, weer te durven vertrouwen op jezelf en achter je keuzes te gaan staan.”

Gewoon doen! >

Ga ervoor!

Adres

Zuidvliet 646, Leeuwarden