#GZ-PSYCHOLOOG

Zit je hoofd gewoon even in de knoei? Samen met GZ-psycholoog Marianne ga je aan de slag als je wel wat mentale hulp kunt gebruiken. We zorgen dat je er weer helemaal bovenop komt. Marianne helpt je bij klachten als stress, angst en somberheid. Hoe we helpen, bekijken we samen met jou. Zo krijg je altijd de behandeling die het beste past. De hulp van Marianne regel je via een verwijzing van je huisarts.  

ER WEER TEGENAAN

#PraktijkGewoon

Gewoon weer beter

We starten het traject met een zorgvuldige intake, waarin we kijken waar je tegenaan loopt. In de meeste gevallen kom je op verwijzing van je huisarts binnen met (zoals we dat in vaktermen noemen) enkelvoudige psychische problemen en soms met chronische psychische/psychiatrische kwetsbaarheid of ontwikkelingsstoornissen. Samen gaan we dit verder onderzoeken en stellen we een behandelprogramma op met speciaal op jou afgestemde thema’s en oefeningen. Ook maken we een diagnostisch verslag met adviezen. Dit verslag krijg je mee en kan ingezet worden bij bijvoorbeeld indicatie-aanvragen.

Je gesterkt voelen!

In jouw behandelplan wordt duidelijk waar we aan gaan werken. Hoe dan ook; we gaan er samen weer voor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt, veerkrachtiger wordt en je leert hoe je beter om kunt gaan met somberheid, stress, tegenslagen en verandering. Je leert weer in mogelijkheden denken, minder in beperkingen en je leert hiernaar te handelen.

We werken met gesprekken en oefeningen waar je zelfstandig mee aan de slag gaat. Samen met Marianne heb je helder het doel voor ogen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Over de coach

Van oorsprong is Marianne van Bork (1955) opgeleid als inrichtingswerker (woonbegeleider), studeerde zij orthopedagogiek en werkte jarenlang als docent orthopedagogiek en leerlingbegeleider op een ROC. Vanwege de bezuinigingen raakte Marianne een deel van haar werk kwijt en besloot ze om zich door te scholen tot GZ-psycholoog. 

 “Als GZ-psycholoog doe ik (her)diagnostiek en behandeling. Dat laatste als regiebehandelaar, doe ik zoveel mogelijk samen met onze andere behandelaars. Ik heb ervaring met cliënten van jong tot boven mijn leeftijd. Ik geniet van de diversiteit van mijn cliënten.” Marianne krijgt van haar cliënten vaak terug dat zij zich door haar gesterkt voelen. “Ik ben heel bevlogen en gedreven en vind niets of niemand gek!” 

Gewoon doen! >

Ga ervoor!

Adres

Zuidvliet 646, Leeuwarden