#HARTCOHERENTIE

Burn-out, piekeren, onrust, niet kunnen genieten, angstgevoelens, paniek… Pak het gewoon aan! Hartcoherentie is een stressreductie programma van HearthMath en wordt gegeven door gelicenseerd individueel coach en groepstrainer Daniëlle Rubingh. Zo krijg jij weer grip op jezelf en meer balans en vreugde in je leven. Het programma kan ook gevolgd worden als groepsprogramma, bijvoorbeeld met je team, sportteam of groep belanghebbende.

Ben je benieuwd hoe anderen het hebben ervaren? Klik hier.

IK BEN MIJN STRESS DE BAAS

#PraktijkGewoon

Minder stress, meer innerlijke rust

Verbale en non-verbale communicatie vormt de rode draad binnen de werkwijze van Danielle. Door de inzet van diverse gesprekstechnieken kun je inzicht verwerven in je probleem waardoor je je (verder) bewust wordt en inzicht krijgt in het hoe en waarom. Tijdens een behandeling hartcoherentie zal Danielle jou dus ook helpen met deze gesprekstechnieken.

Je wordt bewust van de stresspatronen en leert hoe je die ongewenste patronen kunt doorbreken. Met jouw persoonlijk doel als uitgangspunt, leer je hoe je de geleerde technieken in het dagelijks leven toepast. We trainen de hartcoherentie onder andere met behulp van de Inner Balance Trainer of de emWave2.

Gewoon effect

Wat zou het heerlijk zijn als jij straks minder bezorgdheid en angst ervaart. Dat je helder van geest bent en het malen in je hoofd tot stilstand kunt brengen. Het helpt je, want zo kun je beter strategisch nadenken en gaat concentreren beter. Het resultaat? Je kunt meer doen in minder tijd omdat je meer energie en vitaliteit hebt.

Hartcoherentie brengt je emotioneel meer in evenwicht. Je krijgt meer zelfvertrouwen, bent minder aan buien onderhevig en hebt meer waardering voor anderen en voor jezelf.

Over de coach

 Daniëlle Rubingh (1968) is sinds 2007 polyenergetisch therapeut, sinds 2015 gelicenseerd individueel coach en groepstrainer en heeft veel ervaring met deelnemers die bekend zijn met bijvoorbeeld depressie, burnout, migraine en angsten en daarnaast zijn gediagnosticeerd met autisme, ADD of ontwikkelingsstoornissen. Uniek aan de hartcoherentie bij Praktijk GEWOON is Daniëlle’s benadering vanuit verschillende disciplines. Bij een behandeling Hartcoherentie komt er altijd een vorm van Polyenergetische therapie om de hoek kijken, dat samen een mix van disciplines als hypnotherapie, regressietherapie, energetische therapie en lichaamswerk, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en verbale en non-verbale communicatie vormt.

“Als trainer en coach sluit ik goed bij de deelnemer aan en ik houd van een no-nonsense aanpak. Ik krijg regelmatig terug dat ik duidelijk ben en doortastend, dat ik op een gelijkwaardige en warme manier coach en betrokken de deelnemer verder help in het leven. Hartcoherentie heeft mij persoonlijk geholpen om de balans te houden tussen mijn drukke werk bestaan en privéleven. Ik ben directeur van een zorgorganisatie en heb geleerd om vitaal te blijven terwijl je de verschillende taken, rollen en verantwoordelijkheden blijft uitvoeren.”

Gewoon doen! >

Ga ervoor!

Adres

Zuidvliet 646, Leeuwarden