#DRIJFVEREN ANALYSE

Inzicht in jouw drijfveren helpt je om te snappen waarom je soms tegen bepaalde dingen aanloopt en waar je energie verliest. Ook geeft het inzicht in wat motiveert en waar je energie van krijgt. De drijfverenanalyse geeft richting aan je keuzes en laat zien wat jij belangrijk vindt of juist niet en waar je gelukkig van wordt. De drijfverenanalyse volg je gewoon bij Sandra Soepboer-Paulussen.

AAN DE SLAG MET WAT JOU DRIJFT!

#PraktijkGewoon

Meer inzicht in jezelf

Drijfveren zijn onzichtbaar voor anderen en soms ook voor jezelf. Toch spelen alle drijfveren een grote rol, ze vormen namelijk de basis voor jouw normen, waarden en hoe die tot uiting komen in gedrag. Je drijfveren hebben invloed op wat je wilt, vindt en wat jou doet bewegen en in welke omgeving je het beste tot je recht komt.

Gewoon een prachtige basis

Als je aan de slag gaat met jouw drijfveren, beginnen we met een startgesrpek waarin je vertelt wat je wilt ontdekken. We bespreken hoe we hieraan gaan werken en wat drijfveren zijn. Afhankelijk van je vraag en wensen kiezen we voor de duur van het coachingstraject. Daarna krijg je de vragenlijst om tot jouw drijfveren te komen, toegestuurd. Het invullen gebeurt digitaal en duurt zo’n 20 minuten. Daarna maken we een of meerdere afspraken om jouw profiel door te nemen.

Het rapport geeft een helder, genuanceerd en compleet beeld van jouw drijfveren. De analyse is snel toepasbaar, praktisch en duurzaam en een mooie basis om in veel situaties gewoon op terug te vallen.

Over de coach

Sandra Soepboer-Paulussen (1985) besluit na haar jarenlange ervaring in de zorg als psycholoog de opleiding tot Profile Dynamics consultant te volgen. Met deze opleiding op zak, helpt Sandra jou om inzicht te krijgen in wat jou inspireert en drijft van binnenuit. Gewoon door stil te staan bij jouw drijfveren. Dat doen we door middel van een persoonlijk rapport wat bestaat uit een herkenbaar kleurenprofiel en een analyse van jouw drijfveren. “Ik merk dat zorg en coaching vaak gericht is op gesprekken en dat de link naar de praktijk mist. Voor mij is de drijfveren analyse een eyeopener en ook herkenbaar. Ik leerde vanuit de kern anders te kijken, niet alleen naar een ander, maar ook naar mijzelf.”

Sandra’s  mensenkennis en ervaring komen goed van pas bij de drijfveren analyse en zij wordt als coach gekenmerkt als verbindend, positief, oog voor de mens en creatief. Sandra laat zich keer op keer verbazen door de drijfveren analyse: “Iedereen is uniek, om wie je bent, wat je denkt, doet en vooral om wat jou drijft. Door het kleurrijke profiel en het prachtige rapport krijg je helder inzicht in jezelf, je verlangens, je drive en wat je energie geeft. Ook geeft het antwoord in wat voor omgeving jij goed tot je recht komt. Dat vind ik het mooie aan deze manier van werken. Je bent bezig met je binnenste kern, maar het is gewoon herkenbaar, praktisch en  je kan het op vele manieren toepassen, individueel in gezinnen/relaties  en in groepen.  Begint het al te prikkelen?”

Gewoon doen! >

Ga ervoor!

Adres

Zuidvliet 646, Leeuwarden