Hartcoherentie ervaringen

Hierbij wil ik Danielle bedanken voor de tools die Danielle mij geleerd heeft. Het was een indrukwekkende periode. Intens en oprecht. Stevige coach die je daardoor nieuwe inzichten geeft. Ik heb dit samen met mijn man gevolgd en wij hebben er beide veel van geleerd. We kunnen nu met de handvaten die we gekregen hebben nog verder groeien. We gaan en staan anders in het leven. Nogmaals bedankt en veel succes voor de mensen die de keuze maken om dit te gaan volgen.
Anoniem

4 april 2021

Danielle geeft veel uitleg over wat er allemaal in je lijf gebeurt als je stress ervaart, vooral de wetenschappelijke achtergrond vind ik heel erg interessant. Danielle heeft een fijne/ prettige manier van begeleiding en ondersteuning bij de technieken bij technieken, ze bent vriendelijk, open en ook recht door zee.
Het was gaaf om met de biofeedback apparatuur te weren op de laptop thuis.
Deelnemer (21 jaar)

1 april 2021

Het hartcoherentie traject heb ik het als iets ervaren dat ik niet had willen missen. Aangezien het in onze relatie en daardoor het gezin niet echt op rolletjes liep zijn we hier samen ingestapt (we moesten toch wat proberen). Het begin was vooral bewust worden van wat nou echt je energielekken zijn en waar die vandaan komen (is het de ander zijn schuld of maak je er zelf een probleem van). Doordat je er alleen al over nadenkt en daarnaast ook nog het aangereikte energielandschap in vult wordt je er veel meer bewust van waar je op een dag mee bezig bent en waar je gestrest van raakt en kwam ik er vooral achter dat ik aan het remmen en gas geven was, wat natuurlijk niet goed gaat komen. Door het emWave programma ten behoeve van de ademhaling had ik voor mezelf een uitdaging om echt coherent te worden. Door de handvaten te gebruiken die in het werkboek staan eerst de hearth focus en daarna de Quick Coherence en de Inner-Ease techniek maakt ik voor mezelf stappen. Elke dag probeerde ik minimaal 10 minuten oefeningen te doen en naar verloop van tijd besefte is dat ik meer ontspannen werd, dit bleek ook wel uit het emWave programma. Om ook werkelijk in de praktijk te herkennen hou ik voor mezelf vaak het energielandschap in gedachte, waar zit ik nu en waar wil ik eigenlijk heen.
Dit gaat nog wel eens met vallen en opstaan omdat je ongemerkt wel eens in situatie’s komt die stressvol zijn.
Door de Quick coherence toe te passen kun je deze beter handelen en een plekje geven.

Om een lang verhaal kort te maken het heeft mij ontzettend geholpen en ik heb er nu nog steeds profijt van. Bedankt voor de leuke sessies!

Anoniem

29 maart 2021

Ga ervoor!

Adres

Zuidvliet 646, Leeuwarden